Etusivu > 
espoo > 
b-51

Reviisorinkatu 8 B51

2h+k+kph+r.parv
Vuokra
819 € / kk
Pinta-ala
41,5 m²
Kerros
3/5
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Vaaleapintainen ihana kaksio vuokrattavissa

Kaunis ja moderni kaksio vapautuu lokakuuksi Espoon keskuksesta. Asunnossa on järkevä pohjaratkaisu ja sijainti on kätevä niin junan kuin bussilinjojen lähellä. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa.

Hyvin varusteltu keittiö sujuvoittaa arkea, ja asunnossa viihtyy hyvin pidempäänkin. Tässä kodissa on kauniit vaaleat pinnat ja helppo tuntea olevansa kotona.

Asunto on vaalea ja valoisa, kaikista ikkunoista löytyy sälekaihtimet. Asunto sijaitsee 3.kerroksessa siistissä, vain muutama vuosi sitten rakentuneessa taloyhtiössä.

Joo Koteihin ovat myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan. Ei vakuutta.

Kätevä sijainti

Sujuvien bussi- sekä junayhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja. Espoon keskuksen runsaat palvelut, koulut, kuntosalit, kirjasto ja uimahalli ovat aivan kävelyetäisyydellä.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Espoon Fortuna

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image