Etusivu > 
espoo > 
bembole > 
d-58

Viljatullintie 2 D58

1h+k+kph
Vuokra
695 € / kk
Pinta-ala
28,5 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Huoleton yksiö Espoon Viljatullintiellä

Vuokrataan tilava yksiö hyvällä pohjaratkaisulla ja loistavalla sijainnilla.

As Oy Espoon Kuninkaantien Viljatulli luhtitalo on valmistunut vuonna 2018. Tässä valoisassa asunnossa on upeat isot ikkunat sekä tyylikäs keittiö moderneilla integroiduilla kodinkoneilla. Kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Kuvat ovat vastaavasta asunnosta samassa kohteessa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Espoon Kuninkaantien Viljatulli

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image