Yritystilaisuudet Joo Hetkessä

Yritystilaisuudet Joo Hetkessä

Vuokrattava kokoustila Oulussa

Oulun Toppilansalmessa sijaitseva Joo Hetki tarjoaa upeat puitteet mieleenpainuvien kokousten järjestämiseen. Uniikki tila sopii parhaiten 15-36 hengen yritystilaisuuksiin.

Voit valita jommankumman valmiista kokouspaketeistamme tai sopia kanssamme teille räätälöidystä vaihtoehdosta. Suunnittelemme tilaisuuteesi täydellisesti sopivan kokonaisuuden maistuvine tarjoiluineen. Siihen sisältyy aina:

  • Inspiroiva kokoustila varustettuna 65-tuumaisella näytöllä ja maksuttomalla Wi-Fi-yhteydellä.

  • Erityisruokavaliot huomioidaan aina ennakkoon ilmoitettuina.

Ota yhteyttä: joo.hetki@joogroup.fi

Joo Hetken huolettomat kokouspaketit

Kokouspakettimme ovat saatavilla arkisin 15-36 hengen tilaisuuksiin. Tila, ruoka ja juoma sisältyvät hintaan, joten kokouksen varaaminen ja järjestäminen on vaivatonta! Valitse vain teille sopiva paketti ja ilmoita osallistujien määrä.

Highlight Image

Puolen päivän kokouspaketti á 35 €/hlö

4 tuntia, joko klo 8-12 välillä (sis. aamupalahetki + lounas) tai klo 12-18 välillä (sis. lounas + iltapäivähetki)

  • Aamupalahetki: Aloita päiväsi herkullisella aamiaisella! Tarjoamme runsaan valikoiman aamupalaherkkuja, mukaan lukien kahvia, teetä, mehua, jogurttia, croissanteja, tuoretta leipää, leikkeleitä ja kasviksia.

  • Lounas: Nauti päivän keskipisteestä herkullisen lounaan parissa! Tarjoilemme päivän keiton ja raikkaan salaattibuffetin, johon kuuluu tuoretta leipää ja levitettä. Lisäksi tarjolla on kahvia tai teetä sekä pieni makea herkku.

  • Iltapäivähetki: Piristä päivääsi iltapäivän herkkuhetkellä! Tarjoamme kahvia, teetä ja herkullista makeaa purtavaa, joka sopii täydellisesti päivän päätteeksi.

Highlight Image

Koko päivän kokouspaketti á 54 €/hlö

8 tuntia, klo 8-18 välisenä aikana – täynnä herkkuhetkiä!

  • Aamupalahetki: Aloita päiväsi täydellisellä aamiaisella! Tarjoamme herkullisen valikoiman aamupalaherkkuja, kuten kahvia, teetä, mehua, jogurttia, tuoreita croissanteja, leipää, leikkeleitä ja kasviksia.

  • Lounas: Nauti päivän parhaista mauista lounaan äärellä! Tarjoamme päivän keiton ja raikkaan salaattibuffetin, johon kuuluu tuoretta leipää ja levitettä. Lisäksi saat nauttia kahvia tai teetä sekä pienen makean herkun lounaan päätteeksi.

  • Iltapäivähetki: Piristä itseäsi iltapäivän herkkuhetkellä! Tarjoamme kahvia, teetä ja maistuvaa makeaa purtavaa, joka tuo mukavaa energiaa päivän loppuun.