Onnea 1-vuotias Joo!

Featured Image Blog Post

Joo Kotien tarina alkoi 16.9.2021, joten nyt on aika juhlia ensimmäisiä synttäreitä! Lue, mille kaikelle uudelle olemme sanoneet Joo vuoden aikana.

1. Joo kalustetuille vuokra-asunnoille

Joo+ kalustetut vuokra-asunnot

Keväästä alkaen Joo Kodin on voinut vuokrata myös valmiiksi kalustettuna. Joo+ vuokra-asuntoon voit muuttaa huoletta ilman, että sinun tarvitsee miettiä, mistä saisit muuttoapua sängyn ja pesukoneen kantamiseen.

2. Joo sisustusinspiraatiolle

Joo x Finnish Design Shop 2

Tarjoamme inspiraatiota vastuullisiin sisustushankintoihin myös pienessä kodissa. Finnish Design Shopin sisustussuunnittelija kokosi kolme erilaista kalustesettiä, jotka on suunniteltu Joo Koteihin sopiviksi.

3. Joo kestävälle kehitykselle

aurinkopaneeli

Päätimme alkaa rakennuttaa ainoastaan A-energialuokan taloyhtiöitä sekä lisätä aurinkoenergian ja maalämmön käyttöä.

4. Joo asukkaiden auttamiselle

Joo Kotimestari

Aloimme tarjota ilmaista apua oman kodin laittamiseen osassa taloyhtiöitä. Joo Kotimestari ripustaa taulut, kiinnittää lamput ja asentaa pyykinpesukoneen puolestasi.

5. Joo kekseliäille yhteiskäyttötiloille

Joo Olohuone

Uudiskohteisiimme ryhdyttiin suunnittelemaan erilaisia yhteiskäyttötiloja ja Kirkkonummen Masalaan avattiin ensimmäinen Joo Olohuone.

6. Joo yhteisöllisyydelle

Joo Kotien juoksukoulu, Oulu

Haluamme lisätä yhteisöllisyyttä ja luoda paikkoja, joissa voi helposti tutustua naapureihin. Oulun Toppilansalmessa on järjestetty juoksukoulua. Ensi talvena asukastapahtumat jatkuvat tulevan Joo Hetki -kahvilan ympärillä. Kahvilaan saadaan myös monipuoliset tapahtumatilat ja Joo Kotien asiakaspalvelupiste.

Mille sinä haluat sanoa Joo?

16.9.2022