Joo Olohuoneen pikkujouluissa virittäydyttiin joulutunnelmaan naapureiden kanssa

Featured Image Blog Post

Kotiin on mukava tulla, kun tuttua naapuria voi moikata rappukäytävässä. Siksi Joo Kotien tavoitteena on tehdä asumisesta entistä yhteisöllisempää.

Järjestimme pikkujoulut Kirkkonummen Masalassa sijaitsevassa Joo Olohuoneessa, joka on Kirkkonummen Manhattanin, Brooklynin ja Sohon asukkaiden yhteinen yhteiskäyttötila. Kokoonnuimme koristelemaan pieniä piparkakkutaloja ja askartelemaan kuusenkoristeita glögintuoksuisena talvi-iltana.

Joo Olohuoneen pikkujoulut (3)

Mitä kuuluu?

Joo Olohuone oli tuttu paikka sekä Janetille että Katrille, jotka molemmat asuvat naapuritaloissa. Pikkujouluissa he askartelivat kuusenkoristeita kierrätyspaperista. Askartelun lomassa ehdittiin vaihtaa kuulumisia ja jutella niin kotiin liittyvistä asioista kuin tulevaisuuden suunnitelmistakin.

Janet ja Katri

Janet ja Katri koristelevat joulukuusta

Haluaisitko pitää pikkujoulut myös omassa taloyhtiössäsi?

Kutsu naapurit koolle ja sopikaa, että jokainen tuo jotain syötävää. Joulutunnelma syntyy nopeasti jouluisesta musiikista ja pienistä herkuista. Pistättekö pystyyn askartelupajan, korttipelit vai yhteislaulun? Tai tekisittekö taloyhtiön pihalle lumilyhtyjä ilahduttamaan kaikkia ohi kulkevia?

16.12.2022