Ensimmäinen Joo Olohuone - naapureiden kohtaamispaikka - on nyt auki
Joo Olohuone, Kirkkonummen Manhattan
24.5.2022

Tunnelmia yhteiskäyttötilan avajaisista

Viime viikolla juhlimme Joo Olohuoneen avajaisia Kirkkonummen Masalassa. Ulkona yhteiskäyttötilan edustalla Hodarifillari tarjoili asukkaille purtavaa. Sisällä Olohuoneessa asukkaat pääsivät tutustumaan uuteen yhteiskäyttötilaan ja toisiinsa. Juhlavieraat istuskelivat sohvalla tai pyöreiden pöytien ääressä ja iloinen puheensorina täytti yhteiskäyttötilan. Ihmiset keskustelivat niin naapurustosta, elämästä ylipäätänsä, alueen koirapuistoista kuin Joo Olohuoneen käyttötarkoituksista:

”Tila sopisi lätkäotteluiden katseluun erinomaisesti. Täällähän on kiva tehdä etäpäivinä töitä. Jatkossa lautapeli-illat on aina täällä!”

Yhteiskäyttötilassa toimii tavaralainaamo, jonka tavaroita asukkaat saavat lainata omaan käyttöönsä tietyksi ajaksi. Kysyimme asukkailta vinkkejä, mitä he haluaisivat tavaralainaamoon. Ideoita riitti, ja asukkaat toivoivat muun muassa lautapelejä, kanavapakettia Joo Olohuoneen televisioon sekä polkupyöränpumppua.

Masalassa sijaitsevaan taloyhtiöömme Kirkkonummen Manhattaniin avattu yhteiskäyttötila on tarkoitettu vapaamuotoiseen ajanviettoon, esimerkiksi naapureiden kanssa kahvitteluun, työskentelyyn ja opiskeluun. Tulemme avaamaan vastaavanlaisia yhteiskäyttötiloja tulevaisuudessa myös muihin taloihimme.

Joo Olohuone avajaiset

Joo Olohuone hodarit

Instagramin puolella @jookodit pääset heittäytymään avajaistunnelmaan uusimmasta Reelsistämme.