Etusivu > 
tampere > 
d-70

Ruopionkatu 6 D70

1h+k+kph+s+r.parv
Vuokra
670 € / kk
Pinta-ala
36 m²
Kerros
2/2
Rakennusvuosi
2011
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Kaunis koti hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden lähettyvillä

Huoletonta vuokra-asumista hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä Muotialassa##

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Muotialassa! Tässä avarassa ja valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu sekä oma sauna. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Asunto Oy Muotialan Tähti & Helmi sijaitsee keskeisellä sijainnilla, josta pääset niin bussilla kuin ratikalla kätevästi Tampereen keskustaan kuin Hervantaan. Lisäksi K-Citymarket ja muut Turtolan kauppakeskuksen palvelut ovat vain sillan ylityksen päässä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2011 valmistuneessa luhtitalo asunnossa on avara pohjaratkaisu. Asunnossa on laminaattilattia ja valkoisiksi maalatut seinät. Avokeittiön ja olohuoneen yhteydessä ranskalainen parveke. Asunnossa hyvin säilytystilaa keittiön kaapistoissa, eteisen säilytyskaapeissa sekä huoneistokohtaisessa häkkivarastossa.

Arkea sujuvoittaa toimiva keittiö. Avokeittiössä jääkaappipakastin sekä uuni/hella yhdistelmä. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiössä hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä ovat asuntokohtaiset varastotilat. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelyyn. Voit myös vuokrata asunnon ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Muotialan Tähti ja Helmi

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image