Etusivu > 
oulu > 
a-55

Panimotie 6 A55

2h+k+kph+r.parv
Vuokra
699 € / kk
Pinta-ala
34,5 m²
Kerros
4/4
Rakennusvuosi
2022
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Uuden karhea ja valoisa kaksio Toppilansalmen ytimestä

Huoletonta vuokra-asumista uudessa asuinkorttelissa

Ihastuttava uudenkarhea asunto Toppilansalmen merellisellä asuinalueella. Suuret ikkunat tekevät asunnosta valoisan ja laadukas varustelutaso arjesta mukavaa ja helppoa. Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Toppilansalmesta on hyvät kulkuyhteydet niin Oulun keskustaan sekä yliopistolle, ammattikorkeakoululle sekä Linnanmaalle, kuljitpa matkasi sitten pyörällä, julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Nallikarin uimaranta, liikunta- ja ulkoilumahdollisuudetkin ovat aivan lähettyvilläsi.

Moderni kalustus ja valoisat asunnot

Tässä neljännen kerroksen uuden karheassa kodissa on panostettu toimivan arjen suunnitteluun. Huoneistosta löytyy reilusti säilytystilaa sekä laadukkaat integroidut kodinkoneet. Vaaleat pinnat sekä tavallista korkeampi huonekorkeus tekevät asunnosta valoisan. Makuuhuoneen erottaa oleskelutilasta kauniit liukuovet, jotka eivät vie turhia neliöitä asunnosta. Suuret ikkunat sekä leveälle ranskalaiselle parvekkeelle avautuvat pariovet tuovat auringonsäteet suoraan olohuoneeseesi. Kylpyhuoneessa on tila sivusta täytettävälle, enintään 60cm pyykinpesukoneelle.

Nauti tunnelmallisista löylyistä Taloyhtiön pihasaunassa

Toppilansalmen Timantin asukkaiden käytössä on taloyhtiön moderni pihasauna veloituksetta. Taloyhtiö on esteetön ja savuton. Mediamaksuun sisältyy 100 MB nettiyhteys Telialta.

Autopaikat: Tolpallinen pihapaikka 30 € / kk, tolpallinen katospaikka 39 €/kk. Kysy autopaikkojen saatavuus erikseen asunnon vuokraajalta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia vuokraajallemme.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Oulun Toppilansalmen Timantti

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image