Etusivu > 
oulu > 
a-49
Ensimmäinen vuokra -50%

Metsänhoitajantie 2 A 49

1h+k+kph+parv.
Vuokra
519 € / kk
Pinta-ala
27,5 m²
Kerros
4/4
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Moderni yksiö, jonne lemmikit ovat tervetulleita

Huoletonta vuokra-asumista pidetyltä Metsokankaan alueelta

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Metsokankaan viihtyisällä asuinalueella. Tässä valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu ja parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Metsokankaan Louhi sijaitsee Kaakkurin erinomaisten palveluiden lähistöllä. Alueella muun muassa kirjasto, lääkäripalvelut ja hyvät ulkoilumaastot. Kävelymatkan päästä löydät kattavan hiihto- ja kuntopolkureitistön. Monipuolinen ja kehittyvä Kaakkurin liikuntamaa on vain 2 km päässä. Alueelta pääsee Oulun keskustaan helposti moottoritietä pitkin.

Modernissa asunnossa on hyvä varustelutaso

Vuonna 2018 valmistuneessa kerrostalokodissa on laadukas vaalea laminaattilattia valkoisiksi maalatut seinät. Tämä pieni tilaihme pitää sisällään myös, käytännöllisen eteisen ja parvekkeen, jotka tuovat viihtyvyyttä arkeen.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys. Asunnossa myös koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto.

Taloyhtiössä hyvät varastotilat ##

Asukkaiden käytössä olevat irtaimistovarastot jotka löytyvät omasta rakennuksesta taloyhtiön pihalta. Pyöräkatos sijaitsee myös omana tilanaan taloyhtiön piha-alueella, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Metsokankaan Louhi

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image