Etusivu > 
oulu > 
f-91

Kauppalinnankatu 1 F91

1h+k+kph
Vuokra
475 € / kk
Pinta-ala
21,5 m²
Kerros
2/4
Rakennusvuosi
2014
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra 0 €
0 €
Kodikas ja valoisa toisen kerroksen yksiö

Huoletonta asumista palveluiden äärellä

As Oy Oulun Leisku sijaitsee Oulun yliopiston tuntumassa ja siksi ideaali taloyhtiö esimerkiksi opiskelijalle. Asunnolta pääsee helposti asioimaan lähestulkoon talon vieressä sijaitsevaan Prismaan ja muut palvelut ovat niinikään käden ulottuvilla.

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Valoisa koti fiksulla pohjaratkaisulla

Tässä toisen kerroksen valoisassa kodissa on hyödynnetty neliöt tehokkaasti, joten saat mahtumaan kotiin kaiken tarvittavan. Kodin lattia on tammilautaparkettia ja pinnat raikkaan vaaleat keittiön kaunista mustaa tasoa lukuunottamatta. Isosta ikkunasta avautuu näkymä sisäpihalle. Taloyhtiön tunnelmalliseen saunaan voit varata oman saunavuoron 10€ kuukausihintaan.

Asunnon keittotilassa on liesi, uuni, jääkaappipakastin ja tilavaraus mikroaaltouunille. Kylpyhuoneessa tila pyykinpesukoneelle ja mukavuutena lattialämmitys.

Taloyhtiön saunassa voit nauttia tunnelmallisista löylyistä

Taloyhtiön asukkaat voivat varata 10€ lisähintaan oman saunavuoron taloyhtiön tunnelmallisesta saunasta. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma häkkivarasto kellarista ja yhteisessä käytössä on pyörävarasto taloyhtiön pihalla. Mediamaksuun sisältyy nettiyhteys Telialta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia vuokraajallemme.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Oulun Leisku

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image