Etusivu > 
oulu > 
d-50

Lekatie 15 D50

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
549 € / kk
Pinta-ala
25 m²
Kerros
4/7
Rakennusvuosi
2022
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Moderni 4. kerroksen yksiö palveluiden kupeessa

Huoletonta vuokra-asumista Karjasillalla, palveluiden äärellä

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Karjasillan uudessa asuinkorttelissa! Tässä valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu sekä ranskalainen parveke. JooKoteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Kapiteeli naapuritaloineen sijaitsee kattavan liikekeskittymän kulmilla. Lähipalvelut löytyvät aivan vierestä, mutta keskustaankaan ei ole kummoisempi matka: pyöräillenkin matka taittuu hetkessä. Talolta puolen kilometrin säteeltä löytyy kolme ruokakauppaa, päiväkoti ja koulu. Kodinsisustusliikkeitä on omasta takaa niin, että muualle tuskin tarvitsee lähteä ollenkaan! Liikekeskittymän lisäksi lähellä on mm. kuntokeskus, Oulun Konservatorio ja Madetojan musiikkilukio. Koiranomistajille talo sopii mainiosti, sillä lähin koirapuisto sijaitsee alle 200 metrin päässä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Heinäkuussa 2022 valmistuvassa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävät parkettilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Ranskalaisen parvekkeen molemmat ovet aukeavat sisäänpäin, jolloin voit nauttia ihanista kesäkeleistä kotisohvaltasi! Säilytystilaa löytyy eteisen komeroista sekä käytännöllisesti suunnitellusta kylpyhuoneesta.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, uuni-mikroyhdistelmä, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle edestä täytettävälle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen, seinäpaneelista ohjattava kaukolämpöön liitetty lattialämmitys pitää jalat lämpiminä myös talvisin. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys.

Viihtyisä ja toiminnallinen pihapiiri

Tässä korttelissa pihan viihtyvyyteen on todella panostettu, sillä sisäpihalta löytyy viihtyisä oleskelualue, jossa voi nautiskella auringosta grillaten samalla kesäeväitään. Talojen sisäpihalla on myös eri-ikäisten leikkialueita sekä hyötyviljelyalue. Viihdykettä löytyy niin lapsille kuin aikuisille, sillä tekemistä on pienten kiipeilytelineistä koriskenttään, pihashakkiin ja petankki-/mölkkyalueeseen.

Asukkaiden käytössä olevat irtaimistovarastot sekä pyörävarastot on sijoitettu kätevästi talon kellarikerrokseen. Kellarista on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan, sillä ulkoa pääsee sisälle luiskaa pitkin! Taloyhtiö on esteetön.

As. Oy Oulun Kapiteelin asukkaana pääset nauttimaan edistyksellisen Rollock älylukitusjärjestelmän mahdollisuuksista. Rollock Oy on suomalainen yritys, ja älylukko on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuote. Rollock toimii mobiilisovelluksella, tabletilla tai tietokoneella ja mahdollistaa avaimettoman kulkemisen sekä etäavaamisen. Avaimena toimii älypuhelimen mobiilisovellus tai NFC-tagi.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Oulun Kapiteeli

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image