Joo Hetki -kahvilan uutuudet: koe syksyn parhaat herkkuhetket ja tapahtumat!

Featured Image Blog Post

Oulun Toppilansalmessa sijaitsevassa Joo Hetkessä tuoksuu lempeän mausteinen kahvi. Ravintolapäällikkö Hanna-Maria Kiljo kertoo, että viime kuukausien aikana kahvilassa on testailtu uusia reseptejä, maisteltu eri makuja ja valikoitu niistä parhaimmat kahvilan uudistuneeseen valikoimaan.

– Aamupalalla voit herkutella muun muassa rahkapannareilla, herkullisella haudutetulla puurolla tai vaikkapa breakfast banana splitillä. Lounasaikaan meillä on saatavilla uuniperunoita ja salaatteja erilaisilla täytteillä. Meidän juomavalikoimastamme löytyy perinteisten erikoiskahvien lisäksi ihania sesongin kahvijuomia, kuten kurkumalattea ja pumpkin spice lattea.

Joo Hetki uuniperuna

Joo Hetki kurkumalatte ja mutakakku

Lue lisää kahvilan tuotevalikoimasta täältä.

Joo Hetkessä et ole yksin

– Joo Hetken syksyn fiilis on lämmin, maukas ja kotoisa. Me toivomme, että nämä kolme teemaa välittyvät kaikessa tekemisessämme: siinä, miten otamme asiakkaamme vastaan ja kyselemme kuulumiset, tuotteiden maussa ja ulkonäössä sekä yleisessä fiiliksessä, Hanna-Maria sanoo.

Joo Hetkessä voit olla kuin kotonasi. Se on perustettu kasvattamaan ympärilleen iloa ja yhteisöllisyyttä.

– Kahvilassa voit köllötellä sohvalla viltin alla lämmitellen ja herkutellen. Uusiin ihmisiin tutustuminen onnistuu mutkattomasti vaikkapa peli-illassa!

Katso tapahtumakalenteri täältä.

Joopilla etuja Joo Hetkeen

Joo Kotien asukkaat saavat vaihtuvia etuja Jooppi-asukassovelluksella. Kirjaudu sisään Jooppiin osoitteessa jooppi.fi ja avaa Edut-välilehti. Sieltä löydät ajankohtaiset tarjoukset sekä Joo Korttisi, jota näyttämällä saat lunastettua edut. Esimerkiksi kahvin, teen tai kaakaon saat 2 € hintaan.

Joo joo.. joulu on taas!

Vaikka joulu voi tuntua vielä kaukaiselta, pikkujoulujen paras suunnitteluaika on nyt! Joo Hetki tarjoaa huolettomimmat pikkujoulupaketit yrityksille ja muille ryhmille. Valitsetko jouluisen aamupuurohetken vai illalla pidettävän pikkujouluhetken? Lue lisää täältä.

PIkkujoulut Oulussa Joo Hetki

Seuraa Joo Hetkeä myös Instagramissa ja TikTokissa

26.9.2023