Avoin työpaikka: Ravintolapäällikkö & Joo-yhteisön rakentaja, Oulu
Avoin työpaikka ravintola päällikkö Oulu
14.6.2022

Hetki yhdessä? Joo. Oletko sinä etsimämme ravintolapäällikkö?

Syksyllä 2021 lanseerattu vuokra-asumisen brändi Joo Kodit uudistaa rohkeasti vuokra-asumista.

Tarjoamme asukkaillemme huoletonta vuokra-asumista Suomen suurimmissa kaupungeissa. Sosiaalinen missiomme on ehkäistä asumisen yksinäisyyttä. Siksi kokeilemme uudenlaisia keinoja luoda yhteisöllisyyttä asukkaidemme keskuuteen.

Avaamme alkuvuodesta 2023 Joo Hetki -kahvilan ja tapahtumatilan Oulun Toppilansalmeen valmistuvaan kerrostaloomme As Oy Oulun Mallastohtoriin. Olohuonemaisessa Joo Hetkessä asukkaat voivat helposti tutustua naapureihinsa ja viettää heidän kanssaan aikaa. Kaikille avoin kahvila toimii myös Joo Kotien toimistona ja asiakaspalvelupisteenä, josta asukkaat voivat esimerkiksi hakea avaimet uuteen kotiinsa.

Yhteisöllisyyttä rakentava ravintolapäällikkö

Haemme nyt tammikuussa 2023 avautuvaan Joo Hetki -kahvilaan ravintolapäällikköä, jolla on intoa rakentaa yhteisöllisyyttä Oulun Toppilansalmen asukkaiden keskuuteen. Olohuonemainen ja lämminhenkinen Joo Hetki tunnetaan monipuolisista tapahtumistaan ja sinne on jokaisella tervetullut olo aamiaiselle, lounaalle tai kevyelle iltapalalle yksin tai kaverin kanssa.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen tehtävän uuden kahvilakonseptin ensimmäisen toimipisteen suunnnannäyttäjänä: ehdit mukaan viimeistelemään Joo Hetken konseptia ja luomaan kahvilan toimintatapoja.
  • Mukavan tiimin! Yli 50 työtekijästämme 10 työskentelee Oulun toimipisteellämme. Tukenasi ovat kaikki tiimimme vuokrauksesta markkinointiin, kiinteistöjen ylläpidosta talouteen. Pääset itse rakentamaan omaa tiimiäsi.
  • Työpaikan yrityksessä, jossa ihmiset todella viihtyvät (lue lisää henkilöstötutkimuksemme tuloksista!)
  • Kasvumahdollisuuksia nopeasti kehittyvässä yrityksessä
  • Kokoaikaisen ja vakituisen työn
  • Työtehtävän aloitusajankohta on syyskuun alussa tai sovitusti

Sinun työtehtäviisi kuuluu:

Kahvilapäällikkönä vastaat kahvilan toiminnasta sekä kehittämisestä ja toimit oman tiimisi suunnannäyttäjänä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu työtiimisi perehdyttäminen ja kouluttaminen, tilausten hallinta sekä tulostehokkuuden seuranta ja raportointi. Kahvilassa työskentely on myös tärkeänä osana työtehtäviäsi, ja johdatkin tiimiäsi omalla esimerkilläsi luoden positiivisen ilmapiirin ympärillesi.

Kehität ja järjestät yhdessä muiden tiimien kanssa tapahtumia, jotka herättävät kahvilan eloon ja luovat yhteisölllisyyttä alueelle. Aktiivinen tiedottaminen somessa ja muissa kanavissa on sinulle mieluisaa tekemistä. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, eikä visuaalisesta silmästä ole haittaa!

Sinulla on Joo-asenne eli ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi, tärkeämpää on kuitenkin asenteesi ja halusi kehittyä.

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.7., osoitteeseen heta.karki@joo-kodit.fi.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, ota yhteyttä: Heta Kärki, 050 566 2798, heta.karki@joo-kodit.fi.