Avoin työpaikka: Kahvilatyöntekijä Joo Hetkeen
Joo Hetki
16.11.2022

Hetki yhdessä? Joo. Oletko sinä etsimämme kahvilatyöntekijä?

Haemme nyt tammikuussa 2023 avautuvaan Joo Hetki -kahvilaan kahvilatyöntekijöitä, joilla on intoa rakentaa yhteisöllisyyttä Oulun Toppilansalmen asukkaiden keskuuteen. Olohuonemainen ja lämminhenkinen Joo Hetki tunnetaan monipuolisista tapahtumistaan ja sinne on jokaisella tervetullut olo aamiaiselle, lounaalle tai kevyelle iltapalalle yksin tai kaverin kanssa.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen tehtävän uuden kahvilakonseptin ensimmäisen toimipisteen suunnannäyttäjänä: pääset mukaan kehittämään kahvilakonseptia.
  • Mukavan tiimin! Pääset mukaan rakentamaan hyvää työtiimiä.
  • Työpaikan yrityksessä, jossa ihmiset todella viihtyvät (lue lisää henkilöstötutkimuksemme tuloksista täältä).
  • Kasvumahdollisuuksia nopeasti kehittyvässä yrityksessä.
  • Kokoaikaisen ja vakituisen työn. Työtehtävän aloitusajankohta on tammikuun alussa.

Sinun työtehtäväsi:

Oletko baristataitoinen kahvin asiantuntija ja haluat olla mukana kehittämässä kahvituotteitamme? Haluatko suunnitella ja valmistaa ruokatuotteita vitriiniin ja take away -myyntiin? Hallitsetko anniskelun? Muun muassa näitä pääset tekemään tulevassa työssäsi. Voit olla erikoistunut joko kahvin tai ruokatuotteiden valmistukseen, kunhan hallitset molempien perustehtävät sekä anniskelun. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä ja omavalvontaan liittyviä tehtäviä.

Olet iloinen asiakaspalvelun ammattilainen ja sinulla on ravintola-alan koulutus. Sinulla on sekä anniskelupassi että hygieniapassi. Lisäksi arvostamme Joo-asennetta, eli ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen.

Kahvilatyön lisäksi kehität ja järjestät yhdessä muun tiimin kanssa tapahtumia, jotka herättävät kahvilan eloon ja luovat yhteisöllisyyttä alueelle. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, eikä visuaalisesta silmästä ole haittaa!

Mikä on Joo Kodit?

Syksyllä 2021 lanseerattu vuokra-asumisen brändi Joo Kodit uudistaa rohkeasti vuokra-asumista.

Tarjoamme asukkaillemme huoletonta vuokra-asumista Suomen suurimmissa kaupungeissa. Sosiaalinen missiomme on ehkäistä asumisen yksinäisyyttä. Siksi kokeilemme uudenlaisia keinoja luoda yhteisöllisyyttä asukkaidemme keskuuteen.

Avaamme alkuvuodesta 2023 Joo Hetki -kahvilan ja tapahtumatilan Oulun Toppilansalmeen valmistuvaan kerrostaloomme As Oy Oulun Mallastohtoriin. Olohuonemaisessa Joo Hetkessä asukkaat voivat helposti tutustua naapureihinsa ja viettää heidän kanssaan aikaa. Kaikille avoin kahvila toimii myös Joo Kotien toimistona ja asiakaspalvelupisteenä, josta asukkaat voivat esimerkiksi hakea avaimet uuteen kotiinsa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja voit kysyä ravintolapäällikkö Emmalta: 0400 213 350

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen emma.kiviniemi@joo-kodit.fi Hae mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.