vantaa > 
b-30

Lipstikkakuja 1C B30

1h+k+kph+terassipiha
Rent €
639/month
Area
23,5 m²
Floor
1
Year of construction
2020
Available from
Available now
Deposit €0
0 €
Uudehko yksiö omalla terassilla, hyvien palveluiden äärellä

Huoletonta vuokra-asumista Rekolanmäen luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Vantaan Rekolanmäen viihtyisällä asuinalueella. Tässä ensimmäisen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu sekä oma terassi pienellä piha-alueella. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Luonnonläheinen Rekolanmäki on osa Koivukylän suuraluetta Itä-Vantaan keskiössä. Sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja. Alueen omia palveluita täydentävät läheiset Koivukylän, Korson ja Tikkurilan palvelukeskittymät. Rekolasta kuusi minuuttia junalla, niin olet jo Tikkurilan kahviloiden, ravintoloiden, kym- menien liikkeiden ja palveluiden modernissa asemakeskuksessa. Junalla on nopeaa ja vaivatonta matkustaa, valitsetpa pääradan tai kehäradan. Lähi- liikenteen junat tuovat koko pääkaupunkiseudun lähelle. Matkaa voi tehdä myös bussilla, joka kulkee läheistä Asolanväylää pitkin.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2020 valmistuneessa kerrostalossa on ihanat suuret ikkunat, laadukas parketti ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy keittiöstä sekä eteisestä.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesitaso ja erillinen kalusteuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunaosasto, viihtyisä sisäpiha ja hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä oleva taloyhtiön irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto sijaitsevat Asunto Oy Virkiän 5. kerroksessa. Saman pihapiirin taloyhtiöiden kanssa jaettava saunaosasto sijaitsee Asunto Oy Inton 6. kerroksessa. Taloyhtiöiden asukkaiden käytössä on myös Asunto Oy Inton 1. kerroksen yhteiskäyttötila. Taloyhtiön piha-alueelta on vuokrattavissa lämpötolpallisia autopaikkoja.

Taloyhtiön palvelut

  • Saunaosasto

  • Yhteiskäyttötila

  • Autopaikka

  • Varastotilat

  • Ulkoiluvälinevarasto

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Aleksei on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Aleksei Sevostjanov
aleksei.sevostjanov@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Vantaan Pyry

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image