vantaa > 
a-17

Lipstikkakuja 5A 17

1h+k+kph+parv
Rent €
649/month
Area
22 m²
Floor
2/5
Year of construction
2021
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Uudehko yksiö huolettomaan elämään, hyvien palveluiden äärellä

Tässä kodissa saat uuden asukkaan kampanjaetuna 50 % alennusta ensimmäisestä vuokrasta, kun vuokrasopimuksesi alkaa viimeistään 1.5.2022.

Huoletonta vuokra-asumista Asolan luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Vantaan Asolan viihtyisällä asuinalueella. Tässä toisen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu sekä oma parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Luonnonläheinen Asola on osa Koivukylän suuraluetta Itä-Vantaan keskiössä. Sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja. Alueen omia palveluita täydentävät läheiset Koivukylän, Korson ja Tikkurilan palvelukeskittymät. Rekolasta kuusi minuuttia junalla, niin olet jo Tikkurilan kahviloiden, ravintoloiden, kymmenien liikkeiden ja palveluiden modernissa asemakeskuksessa. Junalla on nopeaa ja vaivatonta matkustaa, valitsetpa pääradan tai kehäradan. Lähiliikenteen junat tuovat koko pääkaupunkiseudun lähelle. Matkaa voi tehdä myös bussilla, joka kulkee läheistä Asolanväylää pitkin.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2021 valmistuneessa kerrostalossa on ihanat suuret ikkunat, laadukas lautaparketti ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy keittiöstä sekä eteisestä. Parvekkeesta saat kesällä kakkosolohuoneen.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat kahden levyn keraaminen liesi- taso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astian- pesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunaosasto, kerhotila ja hyvät varastotilat

Jokaisella asunnolla on lämmin varastotila talon 5. kerrok- sessa. Ulkoiluvälinevarastot sekä saunaosasto oleskelutiloineen sijaitsevat talon 1. kerroksessa ja 5. kerroksessa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee talon 1. kerroksessa väestönsuojan yhteydessä. Jätteiden keräyspiste sijaitsee samalla tontilla. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Taloyhtiön palvelut

  • Talosauna

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys

  • Lastenvaunuvarasto

  • Väestönsuoja

  • Varastotilat

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Aleksei on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Aleksei Sevostjanov
aleksei.sevostjanov@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Vantaan Elmo

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image