vantaa > 
c-82

Ajolenkki 11 C82

1h+k+kph+r.parv
Rent €
699/month
Area
25,5 m²
Floor
3/6
Year of construction
2021
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Uusi, valoisa yksiö kolmannesta kerroksesta

Uuden vuokralaisen etuna saat ensimmäisen kuukauden vuokrasta -50 % alennusta. Etu on voimassa toistaiseksi ja saatavilla vain uusille vuokrasopimuksille.

Rauhallisen elämän koti päättyvän tien päädyssä

Ajolenkin kolmesta kerrostalosta muodostuva moderni kokonaisuus sijaitsee päättyvän tien päädyssä, josta pääset suoraan lenkkipolulle sekä maastoon. Tähän alkovilliseen, neliöitään suurempaan yksiöön myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Keimolanmäessä nautit niin luonnonrauhasta kuin hyvistä yhteyksistä. Kun kaipaat rauhaa ja luontoa, Petikon luonto- ja virkistysalue naapurissasi tarjoaa juuri sitä. Hämeenlinnanväylälle ajat vain muutamassa minuutissa, ja taloyhtiössä on tarjolla autopaikka jokaiselle asunnolle. Kivistön palvelut ovat lähellä, ja päiväkotikin sijaitsee vain 400 m päässä.

Skandinaavisen vaaleat sisustusvalinnat

Vuoden 2021 toisella puoliskolla valmistuneissa kerrostalokodeissa on ihanan suuret ikkunat. Valoisuutta tuovat vaaleat värit sekä seinissä että kodinkoneissa, mutta myös kevyen harmaa laminaattilattia. Asunto on varustettu ranskalaisella parvekkeella, josta kauaskantoiset näkymät.

Sujuvan arjen takaa moderni, astianpesukoneella varustettu keittiö. Jääkaapissa on pakastinlokero ja lattialiesikin on täysikokoinen. Tilava kylpyhuone on laatoitettu ihanilla, isoilla valkoisilla laatoilla. Sinne mahtuu myös kaikenkokoiset ja muotoiset pesukoneet. Talon ympärillä olevista parkkipaikosta osa on katollisia. Myös sähköautoille löytyy omia eTolppia.

Arjen luksuksena nopea netti ja ilmainen sauna

Jokaiseen asunnon mediamaksuun sisältyy 100 megan netti. Käytössä on yhteissauna, johon teet kätevästi varauksen suoraan netistä. Asunnon sekä rappukäytävän ovet ovat varustettu turvallisuutta parantavilla iLOQ-avaimilla. jokaiselle taloudelle löytyy oma varastotila ja rappukäytävissä on säännöllisesti päivittyvät digitaaliset infotaulut. Talosta löytyy myös tilava kuivaushuone.

  • Nopea netti
  • iLOQ-avaimet
  • Savuton taloyhtiö
  • Ilmainen sauna

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Aleksei on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Aleksei Sevostjanov
aleksei.sevostjanov@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Vantaan Ruutulippu Oy

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image