tampere > 
d-63

Ruopionkatu 6 D63

1h+k+kph+s+r.parv
Rent €
670/month
Area
36 m²
Floor
1/2
Year of construction
2011
Available from
Not available
Deposit
€0
Kodikas yksiö Muotialan hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä

Huoletonta vuokra-asumista hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä Muotialassa##

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Muotialassa! Tässä avarassa ja valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu sekä oma sauna. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Asunto Oy Muotialan Tähti & Helmi sijaitsee keskeisellä sijainnilla, josta pääset niin bussilla kuin ratikalla kätevästi Tampereen keskustaan kuin Hervantaan. Lisäksi K-Citymarket ja muut Turtolan kauppakeskuksen palvelut ovat vain sillan ylityksen päässä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2011 valmistuneessa luhtitalo asunnossa on avara pohjaratkaisu. Asunnossa on laminaattilattia ja valkoisiksi maalatut seinät. Avokeittiön ja olohuoneen yhteydessä ranskalainen parveke. Asunnossa hyvin säilytystilaa keittiön kaapistoissa, eteisen säilytyskaapeissa sekä huoneistokohtaisessa häkkivarastossa.

Arkea sujuvoittaa toimiva keittiö. Avokeittiössä jääkaappipakastin sekä uuni/hella yhdistelmä. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiössä hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä ovat asuntokohtaiset varastotilat. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelyyn. Voit myös vuokrata asunnon ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Emilia
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213098(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Muotialan Tähti ja Helmi

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image