tampere > 
d-58

Ruopionkatu 6 D58

1h+k+kph+piha
Rent €
640/month
Area
31 m²
Floor
1/2
Year of construction
2011
Available from
Not available
Deposit
€0
Tilava luhtitalon yksiö Tampereen Muotialasta hyvien kulkuyhteyksien ääreltä!

Huoletonta vuokra-asumista palveluiden lähettyvillä

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Muotialassa raitiolinjan sekä palveluiden äärellä. Tässä kodikkaassa yksiössä nautit rauhallisesta ja viihtyisästä, modernista asumisympäristöstä. Alle kilometrin päässä taloyhtiöstä sijaitsee Turtolan kauppakeskus palveluineen. Lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin Joo Koteihin. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Muotiala sijaitsee raitiolinjan vieressä noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Sujuvien raitio- ja bussiyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi siis myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Kotoisat ja lämminhenkiset sisustusvalinnat

Vuonna 2011 valmistuneen luhtitalon asunnoissa on vaaleat maalatut/tapetoidut seinät sekä kodikkaat laminaatti lattiat. Avokeittiössä jääkaappipakastin sekä uuni/hella yhdistelmä. Huom! Asunnon kuvat ovat vastaavasta 34,5m2 yksiöstä. Vertaa siis ystävällisesti pohjakuvaan.

Laatoitetussa kylpyhuoneessa on tila sekä liitäntä pyykinpesukoneelle taikka pesutornille. Kylpyhuoneen vesikiertoinen lattialämmitys pitää jalat lämpiminä myös talviaikaan. Asunnossa on hyvin säilytystilaa keittiön kaapistoissa sekä eteisen säilytyskaapeissa. Tämä koti on luhtitalon ensimmäisen kerroksen asunto.

Toimiva taloyhtiö

Taloyhtiön pihassa autopaikkoja, jotka vuokrattavissa asukkaille. Jokaisella käytössään oma asuntokohtainen häkkivarasto. Pihassa lapsille leikkipaikka.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Emilia
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213098(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Muotialan Tähti ja Helmi

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image