sipoo > 
c-18

Tasbyntie 11 C18

2h+k+kph+s+terassi
Rent €
989/month
Area
53 m²
Floor
1
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit
€0
Näppärä kaksio Sipoon Söderkullasta

Lähellä luontoa ja palveluita

Sipoon Söderkulla sijaitsee luonnon helmassa mutta silti olet vain 30 min päässä Helsingin ydinkeskustasta. Söderkullassa sinua odottavat kaikki arjen palvelut: kaupat, ravintolat, apteekki, kampaamot ja monet muut.

Tästä asunnosta löytyy kaikki tarvittava

Modernissa asunnossa on laadukkaat pinnat sekä hyvä varustelutaso. Keittiössä arkea helpottavat kodinkoneet; astianpesukone, jääkaappi pakastinlokerolla, liesi ja uuni. Tunnelmallisessa, laatoitetussa kylpyhuoneessa tila 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Laura
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400212625(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Sipoon Karpalo

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image