sipoo > 
b-15

Gneissikaari 13 B15

1h+k+kph+alkovi+parv
Rent €
699/month
Area
34,5 m²
Floor
2
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit
€0
Huoleton ja moderni yksiö rauhalliselta asuinalueelta

Huoletonta vuokra-asumista Sipoossa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Sipoon Söderkullan viihtyisällä asuinalueella. Tässä kauniissa ja valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu, lisätilaa tuo alkovi ja oma parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Sipoon Söderkulla sijaitsee luonnon helmassa. Autolla hurautat 30 minuutissa Helsingin ydinkeskustaan. Söderkullassa sinua odottavat kaikki arjen palvelut: kaupat, ravintolat, apteekki, kampaamot ja monet muut.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa luhtitalossa on vaaleiden pintamateriaalien ansiosta moderni yleisilme ja se on helppo sisustaa. Asunnossa on hyvin kaappitilaa, tilavaan kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Laura
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400212625(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Sipoon Gneissikaari

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image