sipoo > 
b-14

Gneissikaari 13 B14

1h+k+kph+alkovi+parv
Rent €
689/month
Area
34,5 m²
Floor
2
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit
€0
Tilava luhtitalon yksiö

Luonto lähellä

Sipoon Söderkulla sijaitsee luonnon helmassa. Silti olet vain 30 min päässä Helsingin ydinkeskustasta. Söderkullassa sinua odottavat kaikki arjen palvelut: kaupat, ravintolat, apteekki ja monet muut.

Valoisa asunto isoilla ikkunoilla

Tässä ensimmäisen kerroksen valoisassa yksiössä on parveke ja loistavat säilytysratkaisut. Lisätilaa tuo alkovi. Keittiössä modernit kodinkoneet, kuten astianpesukone ja keraaminen liesi. Vaaleiden pintamateriaalien ansiosta asunnossa on modernin yleisilme ja se on helppo sisustaa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Laura
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400212625(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Sipoon Gneissikaari

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image