oulu > 
c-65

Ukkoherrantie 10 C65

2h+k+vh+kph+s+ter/piha
Rent €
809/month
Area
57,5 m²
Floor
1/1
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Saunallinen rivitalokaksio hyvien ulkoilumahdollisuuksien läheltä

Viihtyisää vuokra-asumista pidetyltä Metsokankaan alueelta

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Metsokankaan viihtyisällä asuinalueella. Tässä valoisassa kaksiossa ilahduttavat laadukas varustelu, terassi ja oma piha. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Savotan Sanni sijaitsee Kaakkurin erinomaisten palveluiden lähistöllä. Alueella muun muassa kirjasto, lääkäripalvelut ja hyvät ulkoilumaastot. Kävelymatkan päästä löydät kattavan hiihto- ja kuntopolkureitistön. Monipuolinen ja kehittyvä Kaakkurin liikuntamaa on vain 2 km päässä. Alueelta pääsee Oulun keskustaan helposti moottoritietä pitkin.

Modernissa asunnossa on hyvä varustelutaso

Vuonna 2018 valmistuneessa rivitalokodissa on laadukas harmaa laminaattilattia valkoisiksi maalatut seinätt.. Omalla terassilla voit nauttia auringonpaisteesta tai vilvoitella saunan jälkeen. Säilytystilaa löytyy asunnosta runsaasti ja makuuhuoneesta löytyy tilava vaatehuone, jonne saa tavarat ja vaatteet siististi.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys. Asunnossa myös koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto.

Taloyhtiössä hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä olevat tilavat irtaimistovarastot ovat sijoitettu omaan rakennukseen. Pyörävarasto sijaitsee omana tilanaan taloyhtiön piha-alueella, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Antti Asikainen
antti.asikainen@joo-kodit.fi
+358400212533(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Oulun Savotan Sanni

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image