oulu > 
f-91

Kauppalinnankatu 1 F91

1h+k+kph
Rent €
475/month
Area
21,5 m²
Floor
2/4
Year of construction
2014
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Kodikas ja valoisa toisen kerroksen yksiö

Huoletonta asumista palveluiden äärellä

As Oy Oulun Leisku sijaitsee Oulun yliopiston tuntumassa ja siksi ideaali taloyhtiö esimerkiksi opiskelijalle. Asunnolta pääsee helposti asioimaan lähestulkoon talon vieressä sijaitsevaan Prismaan ja muut palvelut ovat niinikään käden ulottuvilla.

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Valoisa koti fiksulla pohjaratkaisulla

Tässä toisen kerroksen valoisassa kodissa on hyödynnetty neliöt tehokkaasti, joten saat mahtumaan kotiin kaiken tarvittavan. Kodin lattia on tammilautaparkettia ja pinnat raikkaan vaaleat keittiön kaunista mustaa tasoa lukuunottamatta. Isosta ikkunasta avautuu näkymä sisäpihalle. Taloyhtiön tunnelmalliseen saunaan voit varata oman saunavuoron 10€ kuukausihintaan.

Asunnon keittotilassa on liesi, uuni, jääkaappipakastin ja tilavaraus mikroaaltouunille. Kylpyhuoneessa tila pyykinpesukoneelle ja mukavuutena lattialämmitys.

Taloyhtiön saunassa voit nauttia tunnelmallisista löylyistä

Taloyhtiön asukkaat voivat varata 10€ lisähintaan oman saunavuoron taloyhtiön tunnelmallisesta saunasta. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma häkkivarasto kellarista ja yhteisessä käytössä on pyörävarasto taloyhtiön pihalla. Mediamaksuun sisältyy nettiyhteys Telialta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Jenna Vanha-Honko
jenna.vanha-honko@joo-kodit.fi
+358400 213 132(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Oulun Leisku

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image