oulu > 
e-56

Lekatie 13 E56

3h+k+kph+l.parv.
Rent €
849/month
Area
47 m²
Floor
5/6
Year of construction
2022
Available from
Not available
Deposit
€0
Viihtyisä ylimmän kerroksen kolmio idyllisellä Karjasillalla

Ennakkoetu: ensimmäinen kuukausi 0 €

Muuta ensimmäisten joukossa vastavalmistuneeseen kotiin ja hyödynnä ennakkoetusi: kun vuokrasopimuksesi alkaa 1.8., saat ensimmäisen kuukauden vuokran ilmaiseksi!

Huoletonta vuokra-asumista Karjasillalla, palveluiden äärellä

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Karjasillan uudessa asuinkorttelissa! Tässä valoisassa kolmiossa ilahduttavat laadukas varustelu sekä lasitettu parveke. JooKoteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Antiikva naapuritaloineen sijaitsee kattavan liikekeskittymän kulmilla. Lähipalvelut löytyvät aivan vierestä, mutta keskustaankaan ei ole kummoisempi matka: pyöräillenkin matka taittuu hetkessä. Talolta puolen kilometrin säteeltä löytyy kolme ruokakauppaa, päiväkoti ja koulu. Kodinsisustusliikkeitä on omasta takaa niin, että muualle tuskin tarvitsee lähteä ollenkaan! Liikekeskittymän lisäksi lähellä on mm. kuntokeskus, Oulun Konservatorio ja Madetojan musiikkilukio. Koiranomistajille talo sopii mainiosti, sillä lähin koirapuisto sijaitsee alle 200 metrin päässä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Alkusyksystä 2022 valmistuvassa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävät laminaattilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Lasitetusta parvekkeesta saat kesällä kakkosolohuoneen! Säilytystilaa löytyy eteisen ja makuuhuoneen komeroista sekä käytännöllisesti suunnitellusta kylpyhuoneesta.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, uuni-mikroyhdistelmä, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle edestä täytettävälle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen, seinäpaneelista ohjattava kaukolämpöön liitetty lattialämmitys pitää jalat lämpiminä myös talvisin. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys.

Viihtyisä ja toiminnallinen pihapiiri

Tässä korttelissa pihan viihtyvyyteen on todella panostettu, sillä sisäpihalta löytyy viihtyisä oleskelualue, jossa voi nautiskella auringosta grillaten samalla kesäeväitään. Talojen sisäpihalla on myös eri-ikäisten leikkialueita sekä hyötyviljelyalue. Viihdykettä löytyy niin lapsille kuin aikuisille, sillä tekemistä on pienten kiipeilytelineistä koriskenttään, pihashakkiin ja pentankki-/mölkkyalueeseen.

Asukkaiden käytössä olevat irtaimistovarastot sekä pyörävarastot on sijoitettu kätevästi talon kellarikerrokseen. Kellarista on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan, sillä ulkoa pääsee sisälle luiskaa pitkin! Taloyhtiö on esteetön.

Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta voit muuttaa uuteen kotiin huolettomin mielin. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys.

Tolpallisia autopaikkoja sekä autohallipaikkoja on saatavilla jonotuksen kautta. Kysy tarkempi autopaikkatilanne vuokraajalta!

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Antti Asikainen
antti.asikainen@joo-kodit.fi
+358400212533(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Oulun Antiikva

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image