kerava > 
savio > 
b-13

Juurakkokatu 29 B13

1h+k+kph+parv
Rent €
639/month
Area
28 m²
Floor
2
Year of construction
2016
Available from
Not available
Deposit
€0
Moderni yksiö, jonne lemmikit ovat tervetulleita

Tässä kodissa saat uuden asukkaan kampanjaetuna ensimmäisen kuun vuokran – 50 %, kun vuokrasopimuksesi alkaa viimeistään 1.7.2022.

Huoletonta vuokra-asumista Keravan Savion luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Keravan Savion viihtyisällä asuinalueella. Tässä toisen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu sekä parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Luonnonläheinen Savio sijaitsee Keravalla kattavien palveluiden äärellä. Sujuvien bussi- sekä junayhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Savion juna-asema on kivenheiton päässä. Keravan keskuksen useat ravintolat, kahvilat ja kaupat palvelevat n. 2 km päässä. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2016 valmistuneessa persoonallisessa ja modernissa luhtitalokodissa on ihanat suuret ikkunat, helppohoitoinen laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Parvekkeesta saat kesällä kakkosolohuoneen.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat lattialiesi keraamisella liesitasolla, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: taloyhtiölaajakaista, viihtyisä piha-alue ja hyvät varastotilat

Pihalla on erillinen varastorakennus, josta löytyy jokaiselle asunnolle irtainvarasto. Piha-alueella sijaitsee myös viihtyisä oleskelutila, leikkialue sekä verkollinen palloilualue. Mediamaksuun sisältyy nettiyhteys.

Taloyhtiön palvelut

  • Viihtyisä ja monipuolinen piha-alue

  • Varastotilat

  • Taloyhtiölaajakaista

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Janne
vuokraus@joo-kodit.fi
+358 400 212 347(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

Asunto Oy Keravan BlueRock

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image