kekkola > 
a-29

Pellonreuna 1 A29

2h+k+kph+r.parv
Rent €
630/month
Area
39 m²
Floor
3/3
Year of construction
2016
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Kodikas luhtitalokaksio koirapuiston lähettyviltä

Huoletonta vuokra-asumista luonnonläheisellä Kuokkalassa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta monipuolisella Kuokkalan asuinalueella. Tässä modernissa ja viihtyisässä luhtitalokaksiossa ilahduttaa avara pohjaratkaisu sekä modernit materiaalivalinnat. Joo koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Kuokkalan asuinalue sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustan vilskeestä. Hyödynnä sujuvia bussiyhteyksiä tai taita matkasi keskustaan Kuokkalan sillan upeiden maisemien läpi helposti pyörällä tai sähköpotkulaudalla. Alueelta löytyy kattavasti erilaisia liikuntamahdollisuuksia sekä kaikki tarvitsemasi päivittäiset palvelut aivan kotisi vierestä. Esimerkiksi lähikauppaan on vajaa sata metriä! Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja sekä alle 200 metrin päässä myös iso koirapuisto.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2016 valmistuneessa luhtitaloasunnossa on ikioma sisäänkäynti. Valoisassa kodissa on kaunis avokeittiö, valkoisiksi maalatut seinät ja vaalea laminaattilattia. Avokeittiössä kaunis moderni kaapisto, jääkaappipakastin sekä lattialiesi. Ranskalaisen parvekkeen myötä voit nauttia kesäkeleistä kotisohvaltasi.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat jääkaappi-pakastin, liesituuletin, keraaminen lattialiesi, astianpesukone sekä mikrovaraus. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen, kaukolämpöön liitetty lattialämmitys pitää jalat lämpiminä myös talvisin. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys. Asuntojen ilmanvaihto on asuntokohtaisesti säädettävä koneellinen tulo- ja poistoilmajärjestelmä lämmön talteenotolla.

Varastotilat sekä mediamaksu

Asukkaiden käytössä on omat huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Vuokrattavissa myös tolpallisia autopaikkoja. Kysy tarkempi autopaikka- tai mahdollinen jonotustilanne vuokraajalta!

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Sanna Vääränen
sanna.vaaranen@joo-kodit.fi
+358400 213 067(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Jyväskylän Pellonreuna 1

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image